Radio Mergimi at Google Play market analyse

App power index: 100 (based on ranks around App Stores today)

Developer: Al Droid
Price: 0 free
Current version: 1, last update: 6 years ago
First release : 30 Jan 2022
App size: 10 Mb
4.0 ( 5760 ratings )
follow app ASO analyse

Estimation application downloads and cost

> 2.2k
Monthly downloads
~ $ 900
Estimation App Cost


Mirë se erdhët në Boten Shqiptare.Ju faliminderojmë të gjith juve që keni zgjedhur radion tonë për ta dëgjuar dhe për të qenë antarë i familjes së mërgimtarëve.Radio Mergimi u dëgjua për her të parë me datë 28/Nëntorë/2008 dhe hapi dyert për çdo njeri që flet gjuhen shqipe,për çdo njeri që ndjehet i vetmuar sepse njeriu i vetmuar është gjysëm i vdekur,andaj kemi parë të arsyeshme ta kem një radio të till siq është radiomergimi,ku së bashku arritëm ta ndajm si gëzimin ashtu edhe hidhërimin me emisione të ndryshme siq është emsioni "Brenga Jete". Staffi i Radio Mergimit është i përbër nga 5 Studio të ndryshme,dhe i tër Staffi punojm punë vullnetare(pa pages) vetëm që të jem sa më të bashkuar me njëri tjetrin dhe mos të kemi përqarje.Emisionet në valët tona elektronike fillojnë nga ora 20:00 në mbremje dhe përfundojne në oren 24:00.Përshëndetjet dhe urimet e dëgjuesëve tanë çdo mbrëmje duke filluar nga ora 20:00 deri 22:00.Emisionet e natës me tema të ndryshme çdo mbrëmje duke filluar nga ora 22:00 deri 24:00Numrat e telefonave fixe në çdo emsion:+33 970 445 400 & +49 6581 95 93 399
Read more