AllRide at Google Play market analyse

App power index: 100 (based on ranks around App Stores today)

Developer:
Price: 0 free
Current version: 1.0.1, last update: 7 years ago
First release : 02 Sep 2024
App size: 9 Mb
4.4 ( 7184 ratings )
follow app ASO analyse

Estimation application downloads and cost

> 2.2k
Monthly downloads
~ $ 900
Estimation App Cost


Allride ju mundëson transportim të shpejtë dhe të lehtë brenda minutave duke integruar në një vend Taxi, Vozitës Privat apo mjete të tjera të transportit. Allride është shërbim i ri dhe i besueshëm që ju ofron qasje të shpejtë në transport, duke ju dërguar në destinacionin që kërkoni, me shpejtësi dhe çmim konkurrues në treg.
Përmes aplikacionit Allride, ju e dini saktësisht se cili vozitës vjen për t’ju vozitur dhe me çfarë veture është, si dhe ju mund ta dini edhe paraprakisht çmimin e transportit. Në mes tjerash ju mund të lini koment dhe feedback për vozitësin, duke fituar një metodë krejtësisht të re për shërbimin. Kjo nënkupton që ju si klientë do të përcaktoni edhe kualitetin e shërbimit.
Allride është i qasshëm në çdo kohë dhe ju vie në shërbim kurdo që keni nevojë, qoftë ditën apo natën, në shi, diell apo borë.
Si ta përdorni?
- Shkarkoni aplikacionin dhe regjistrohuni falas - Filloni procesin e rezervimit të transportit menjëherë. Zgjidhni destinacionin.- Konfirmoni ofertën dhe vozitësin, dhe filloni përdorimin e shërbimit. - Sapo ta përfundoni udhëtimin, ju vlerësoni vozitjen dhe vozitësin.
Për më shumë mbi Allride: https://www.facebook.com/allrideonlineTwitter: https://twitter.com/allrideonline
Për pyetje na shkruani në [email protected]
Read more